Organització

Ens organitzem com podem… normalment, els dissabtes a les 18 hores ens trobem al «tavernero», la seu del Centre Cívic del Pont Vell, i al voltant d’algunes cerveses decidim, en assemblea, les coses més importants que s’han d’anar fent durant l’any.

Les reunions més intenses, més llargues i amb més cerveses són les que es fan just abans de les sortides a Ripollet: Carnaval al febrer, la Festa Major l’últim cap de setmana d’agost i les Festes de la Tardor l’últim cap de setmana de setembre.

En aquestes festes importants es fan grups de treball per poder portar a terme tot allò que ens passa pel cap, des dels lluïments durant el correfoc i al final, fins els sopars. En aquests dies les reunions són gairebé diàries.

És en aquestes reunions més intenses que han sorgit les idees més esbojarrades, però també les millors que s’han portat a terme: l’organització de la XIII Trobada de Diables de Catalunya el 1995, el disseny i construcció del Poll Foll el 1999, la compra del remolc -i les boles- pel Poll Foll el 2000, l’organització de la I Mostra de Bestiari Festiu i Popular el 2001, la pàgina web el 2002, … però, això no s’acaba aquí, perquè continuem trobant-nos cada dissabte a la tarda, i no se sap mai què en pot sortir d’aquestes reunions!